Zondagse winkelkoopjes en evenementen in Santa Cruz de Tenerife

Zondag winkelen Santa Cruz de Tenerife - foto Santa Cruz bij avond

Nieuwe campagne ‘Hola, domingo’ (Hallo zondag)

Santa Cruz de Tenerife, de hoofdstad van Tenerife, introduceert een spannende nieuwe campagne om de zondagen in de stad levendiger te maken.

Onder de naam ‘Hola, domingo’ (Hallo zondag) zullen winkels in het centrum van Santa Cruz hun deuren openen op zondag, gecombineerd met speciale kortingsbonnen en een reeks leuke evenementen.

Zondag winkelen met flinke korting (70%)

Van zondag 6 oktober tot zondag 3 november kan je profiteren van een unieke kans om op zondag te winkelen in het centrum van Santa Cruz. De winkels in de zogenaamde ‘Zone met Grote Toeristische Toeloop’ (Zona de Gran Afluencia Turística) mogen tijdens deze proefperiode hun deuren openen.

Het meest aantrekkelijke aspect van deze campagne zijn de speciale kortingsbonnen. Deze ‘bonos consumo’ hebben een waarde van 25 euro, maar kosten de consument slechts 7,50 euro – een korting van maar liefst 70%!

De gemeente Santa Cruz financiert het verschil om lokale ondernemers en consumenten te ondersteunen.

Zo werken de kortingsbonnen:

  • Verkrijgbaar via www.bonoconsumosantacruz.com
  • Te koop vanaf vrijdag 10u00 uur tot zondag 12u00
  • Maximaal twee bonnen per persoon per week
  • In totaal zes bonnen per persoon tijdens de hele campagne
  • Geldig voor iedereen, ook voor niet-inwoners van Santa Cruz

Levendige zondagen vol activiteiten

Naast de zondagsopeningen en kortingen, organiseert de gemeente een scala aan evenementen om de zondagen extra aantrekkelijk te maken:

  • zondag 6 oktober: start van de campagne tijdens Plenilunio
  • zondag 13 oktober: XVIII Internationaal Clownbaret Festival
  • zondag 20 oktober: Canarias Surf Film Festival 2024
  • zondag 27 oktober: XXI Internationaal Stripboek- en Illustratiebeurs van Tenerife
  • zondag 3 november: Halloween-viering
  • zondag 17 november: X Halve Marathon van Tenerife

Bovendien meren er op deze zondagen verschillende cruiseschepen aan, wat voor extra levendigheid in de stad zorgt. Onder meer de volgende schepen doen Santa Cruz aan: de Seven Cruise Mariner, Hanseatic Nature, MSC Poesía, Costa Diadema of Hamburg Marina

Deze campagne is een innovatieve manier om het toerisme en de lokale economie te stimuleren. Het biedt niet alleen voordelen voor inwoners, maar maakt Santa Cruz ook aantrekkelijker voor bezoekers. De combinatie van winkelaanbiedingen en culturele evenementen zorgt voor een complete ervaring.

Het is belangrijk op te merken dat deze campagne een proefproject is. Het succes ervan zal bepalen of zondagse winkelopeningen in de toekomst vaker zullen plaatsvinden. Voor toeristen en buitenlandse inwoners van Tenerife biedt dit een uitgelezen kans om de hoofdstad op een nieuwe manier te ervaren en tegelijkertijd te profiteren van aantrekkelijke kortingen. Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…